• Black Facebook Icon

Nordiske Forsikring AS

Nordiske Forsikring AS

Teglverksveien 9A

3413 Lier

​​

Tel: 33 20 08 88

E-post: post@nordiskeforsikring.no

www.nordiskeforsikring.no

om oss

Droneforsikring er en del av Nordiske Forsikring AS. 

 

Nordiske Forsikring AS er et norsk forsikringsagentur med oppstart i 2010. Selskapet er godkjent av og har konsesjon som forsikringsagentur fra det norske Finanstilsynet. 

 

Droneforsikring vil bidra til å gjøre det enkelt å tegne forsikring for droneoperatører. Du kan derfor tegne forsikring direkte på nett dersom du ønsker det, eller du kan kontakte oss på telefon eller på e-post. Uansett vil en av våre dyktige medarbeidere være klare for å hjelpe deg.

 

Hos oss skal det være enkelt å bli kunde, og vi ønsker å gjøre kundeforholdet så enkelt som mulig for deg. Vi sender for eksempel ikke ut avtaledokumentene i papirform i posten. I stedet legges dokumentene inn i "Min side" hvor du også finner selve forsikringsavtalen. 

 

Den viktigste oppgaven vi har i Droneforsikring er å gjøre deg trygg på at du har riktig forsikringsdekning. Du vil alltid få kontakt med oss dersom noe skulle skje - til alle døgnets tider. 

 

 

 

  

Forsikringsgiver

 

Vår hovedleverandør og forsikringsgiver var frem til 14.april 2019 Chaucer Syndicate at Lloyd’s CSL 1084. Chaucer er en ledende spesialforsikringsgruppe som tilbyr sine kunder dokumenterte smarte løsninger for risikovurdering og skader. Hovedkontoret ligger i London, og de tar risikoen for  kunder i over 200 land og områder i hele verden.

Fra 15.april 2019 er vår nye hovedleverandør og forsikringsgiver Aviabel S.A. Aviabel S.A. er forsikringsspesialister innenfor luftfart og har mer enn 80 års erfaring bransjen.  Hovedkontoret ligger i Belgia, og sammen med deres betrodde eksperter tilbyr de markedsledende og tverrfaglige funksjoner, veloverveid beslutningstaking og skreddersydde løsninger. Aviabel S.A. dekker et bredt spekter av risiko for alle typer luftoppdrag over hele verden.